Inloggen    Search

 

Speeltuin De Flipjes Speeltuin 'De Flipjes'
Bij goed of minder goed weer is een bezoek aan deze speeltuin zeker de moeite waard.

De speeltuin ligt in een prachtig natuurgebied en heeft een oppervlakte van 5000m2. Er zijn o.a. wippen, schommels, zweef- en draaimolens, glij- en kabelbanen, trampolines, klim- en klauterbanen en niet te vergeten gezellige picknicktafels en zitbankjes.

De speeltuin is in de schoolvakanties dagelijks vanaf 10.00 uur geopend en buiten de vakanties op woensdag en vrijdag vanaf 13.00 uur, zaterdag vanaf 10.00 uur, zondags gesloten.
Grevelingen Het Grevelingenmeer
Voor de watersportliefhebbers is er o.a. het Grevelingenmeer. Dit meer bevindt zich in Ouddorp-zuid.

Het is gemakkelijk per fiets of per auto te bereiken. De nabij gelegen oude haven biedt voldoende zeilmogelijkheden.

Het water is ontzettend helder en voor kinderen is het de plek bij uitstek, omdat er geen waterstroming aanwezig is. Daarnaast is het meer over een lange afstand ondiep.
Verder zijn er voldoende fascilitaire voorzieningen zoals o.a restaurants, toiletgebouwen met douches, aanmeersteigers, een duikschool, zeil- en windsurfscholen.
Op de achtergrond ziet u het bungalowpark 'Port Zélande'

Grevelingen Port Zélande
Aan het Grevelingenmeer bevindt zich Portzélande met de gezellige Marina haven.
Wanneer het weer wat minder is, kan men hier heerlijk genieten. Voor de waterliefhebbers is er uiteraard een subtropisch zwemparadijs met een golfslagbad, glijbanen, een kinderbad en een buitenbad.

Een ideale trekpleister voor de kinderen is ook 'de Adventure Factory'. Een uniek overdekt concept met interactieve en sportieve activiteiten, waaronder een 18holes indoor midgetgolfbaan, een spelshow, pooltafels, shuffle tafels, indoor mini kartbaan en heerlijke zithoeken waar je met elkaar lekker kunt relaxen.
Grevelingen Wandel- en fietsroutes
Wandelen kunt u heel mooi in de omgeving van Ouddorp. Er zijn over ruim 75 km, fraai uitgezette wandelroutes langs duinen, stranden, natuurgebieden en over (zee) dijken.

Wie van fietsen houdt, komt niets tekort. Met ruim 90 km gemarkeerde fietsroutes en tientallen kilometers onontdekt fietspad, wordt u langs de mooiste plekjes geleid.

Wie even uit wil rusten of de dorst wil lessen, kan altijd bij een zitplaats of terras terecht, gelegen langs de fietsroute. (Fiets- en wandelroutes zijn uiteraard verkrijgbaar bij het plaatselijke VVV)
Grevelingen De ring van Ouddorp
In het centrum is het gezellig toeven. De winkels bieden voor ieder wat wils. Ook de leuke eetcafé's moet u zeker proberen.

Door het grote nabijgelegen parkeerterrein is het centrum gemakkelijk per auto te bereiken.

Iedere zomer zijn er toeristendagen.
De ring in het dorp is dan voorzien met 100-en kraampjes waar allerlei benodigdheden zijn te verkrijgen.

Kortom: een centrum waar u zeker eens een kijkje moet gaan nemen.
Grevelingen Manege 'De Goede Reede' in Ouddorp
De nabij het strand gelegen paardenmanege, biedt veel voor diegene die van paardrijden houden.

Paardrijles in zowel de buiten- als binnenbak behoort tot de mogelijkheden. Verder zijn er mooie ruiterpaden richting de stranden en worden er in de zomer tochten gehouden.
Copyright 2012 - Vakantieouddorp.nl Gebruiksovereenkomst   Privacybeleid